Rijschool DenK
Tarieven per lesuur | Tarieven pakketen | Tarieven spoedopleiding | Gratis Rijles | Acties | Geslaagden

Geslaagden - Ervarigen van geslaagden bij Rijschool DenK.nl:

Hier vertellen onze (oud)leerlingen hun ervaringen met onze rijschool. Wil jij ook je verhaal delen met anderen en hen een gratis rijles van 2 uur kado doen? Stuur ons dan even een email!

Ervaringen

Bedankt dat ik na 1 dag intensieve begeleiding en de juiste uitleg mijn BE rijbewijs heb gehaald. Toppie!

Jan-Kees, Amsterdam

BE-rijbewijs

Gisteren heb ik na een ruim een half jaar gereden te hebben bij Frank, dan eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Vanaf mei heb ik bijna wekelijks met Frank gelest, wat mij erg goed bevallen is. Op de historische datum 11-11-11 mocht ik op voor mijn rijbewijs. Met wat gezonde spanning stapte ik in de auto, waarna ik mij ruim een half uur later de trotse bezitter van een rijbewijs mocht noemen. Al het harde werk van zowel Frank als mijzelf had zich eindelijk uitbetaald! Rijschool DenK is zeker een aanrader voor iedereen die een goede, kwalitatieve rijschool zoekt in Amsterdam e.o. Frank, ik wil je bedanken voor je inzet en motivatie de afgelopen maanden!

Gerrit, Amsterdam

B-rijbewijs

Heel erg bedankt voor je tijd, inzet, steun en pep-talks! (Die had ik zo nu en dan wel nodig).

Hanna, Amsterdam

B-rijbewijs

Via autorijschool DenK heb ik mijn BE-rijbewijs gehaald. Al een week na mijn aanmelding kon ik met de combinatie een proefrit maken. De combinatie was in uitstekende staat en rijdt erg prettig. Het samen rijden met Rob heb ik als prettig ervaren. Tijdens mijn examen was ik erg zenuwachtig. Rob wist mij rustig te krijgen en te houden, wat ik erg op prijs stelde. Uiteindelijk waren de zenuwnuwen niet nodig, want na 30 minuten met de examinator te hebben gereden was de uitslag bekend: geslaagd. Bedankt!

Maaike, Haarlem

BE-rijbewijs

Na bijna 1,5 jaar (zo nu en dan) te hebben gereden, heb ik dan op 14 oktober mijn rijbewijs gehaald. Ik heb er zo lang over gedaan, omdat ik eerst bij een andere rijschool gereden heb en dit beviel niet erg goed. Er zat geen progressie in mijn rijden. Nadat deze rijschool gestopt was, ben ik bij Frank terechtgekomen. Toch wel even spannend hoor, zit je opeens bij zo'n nieuwe vent in een nieuwe auto. Maar wat een eerste les was dat! Frank wist me meteen op mijn gemak te stellen en de auto reed ook nog eens fijner dan mijn vorige lesauto. Een win-win situatie dus! Jammer genoeg heeft het nog wel wat lesjes gekost om bepaalde dingen bij te schaven. Dit was op laatst wel een beetje frustrerend, van beide kanten. Uiteindelijk heb ik het dan toch gered!Na een tijdje wil je toch wel eens verlost zijn van zo'n 'controleur' naast je die op alle details let ;-) Ik wil Frank heel hartelijk bedanken voor de goede, duidelijke rijlessen, waardoor ik nu écht goed kan rijden! Bedankt!!

Willemijn, Amsterdam

B-rijbewijs

Mijn tijd met Frank in de auto is nu helaas voorbij:( Ik heb dankzij de rijlessen een leuke vakantie gehad. Het observatievermogen van Frank bleef me verbazen. De rust die hij bracht in mijn rijden was erg belangrijk voor mijn rijstijl. Ik kan rijden met hem aan iedereen aanraden!

Vivianne, Amsterdam

B-rijbewijs

Na bijna een half jaar rijden heb ik gister mijn praktijk examen gehaald. Op mijn verjaardag, 6 mei begonnen en gister op 5 november heb ik het gehaald. De eerste keer gelijk geslaagd! Mijn instructeur praatte mij steeds veel goede moet in en dat had ik ook nodig. Ik heb ongelooflijk veel geleerd en ik zou "RijschoolDenK.nl" ook zeker aanraden aan degenen die nog een keuze moeten maken bij wie ze willen rijden. Nogmaals bedankt!

Lisanne, Amsterdam

B-rijbewijs

Ik besef nog steeds niet echt dat ik nu m'n rijbewijs heb, maar echt ontzettend bedankt voor de opleiding, 't geduld & natuurlijk de gezelligheid tijdens de lessen en het examen!

Sjoukje, Amsterdam

B-rijbewijs

Ik wilde graag mijn BE rijbewijs halen en kwam terecht bij Autorijschool DenK. Nadat we een datum hadden afgesproken ontmoette ik Rob op 28 oktober. Na kennismaking en een korte instructie gingen we op pad met de VW Transporter met aanhanger. Al gauw bleek dat Peter een rustige instructeur is die duidelijke aanwijzingen geeft waar nodig. Na de hele dag te hebben gereden en diverse manoeuvres met de combinatie te hebben gemaakt bleek dat de uitleg en instructies van Rob ruim voldoende waren; het examen volgde met het gewenste resultaat: ik was geslaagd! Nogmaals bedankt voor deze mooie dag!

Klazien, Halfweg

BE-rijbewijs

Ik heb mijn rijbewijs gehaald op 28 maart 2011. Dat is alweer een tijdje geleden, maar desondanks wil ik toch een stukje schrijven omdat ik het lesrijden bij Anita als zeer prettig heb ervaren! Anita wist op al mijn vragen een duidelijk en logisch antwoord te geven(desnoods met een tekeningetje) waardoor ik het vrijwel meteen begreep. De mooie wagens op de weg alleen waren niet genoeg voor ons, daarnaast hadden we ook oog voor schoonheid naast de weg.. haha! Naast alle gekheid en (woord)grappen tussendoor was Anita een instructrice die haar werk serieus neemt om ervoor te zorgen dat ik mijn rijbewijs in 1x kon halen. Dit is mij gelukt en hiervoor ben ik Anita reuze dankbaar. Daarom is www.rijschooldenk.nl voor mij een geslaagde keus geweest en een aanrader voor iedereen die een goede autorijschool zoekt in Amsterdam en omgeving!

Julien, Amsterdam

B-rijbewijs

Gelijk op mijn 18e verjaardag ben ik begonnen met rijlessen. Mijn instructeur was Frank Dekkers. Vanaf het begin af aan was ik al erg tevreden over de lessen. Naast het serieuze gedeelte is het ook altijd erg leuk en gezellig geweest. Ik ben voor zowel mijn theorie als mijn praktijk examen gelijk de eerste keer geslaagd! Bedankt voor de lessen Frank! Rijschool DenK is zeker een aanrader.

Michel, Amstelveen

B-rijbewijs

De dag na mijn 18e verjaardag ben ik, samen met mijn broer, begonnen met lessen. We kregen les van Frank Dekkers (met veel gezelligheid, serieuze gesprekken en zo nu en dan een serieuze vermaning als ik het weer eens wat te nonchalant handelde...). Elke week ging ik twee uurtjes lessen. Met ups en downs ging het uiteindelijk steeds beter. Tot Frank mij vertelde dat we het praktijk examen aan gingen vragen! Ik was ontzettend blij. Had toen 24 lessen gehad. Door de zenuwen was ik nogal voorzichtig, wat de reden was waarom ik zakte. Frank was het duidelijk niet eens met de examinator. Toen heeft Frank het meteen weer voor mij aangevraagd. Heb toen geen lessen meer gehad, alleen op diezelfde dag. 1 uurtje inrijden. De tweede keer ging het veel beter en was ik geslaagd! Frank en ik waren erg blij :-)

Yvette, Zaandam

B-rijbewijs

Ik heb veel geleerd in die tijd dat ik aan het rijlessen was ;) Het was een korte maar gezellige tijd. Samen met Peter zijn we er door heen geraced ;) Peter bedankt voor die mooie tijden:)!!

Nico, Zaandam

B-rijbewijs

Op 7 maart, een dag na mijn verjaardag had ik mijn eerste rijles. Ik was direct helemaal enthousiast. Ik vond het super leuk! Ondanks de ups en downs had Frank altijd veel geduld. Hij wist me iedere keer weer te motiveren om de 'downs' te vergeten en weer verder te gaan. De dag van mijn afrijden was ik super zenuwachtig, maar Frank zei dat hij mij helemaal scherp zou weten te krijgen voor het examen, en dat is gelukt! Omdat ik erg graag voor Frank zijn vakantie wilde afrijden, heeft hij dit voor mij geregeld en met succes, na 4,5 maand rijden heb ik mijn theorie en praktijk in één keer gehaald! Stiekem zou ik nog wel wat lessen willen, want ik ben bang dat ik het wel wat eng vind als je niet meer naast me zit! ;) Frank, ontzettend bedankt voor je tomeloze geduld en eigenlijk voor alles!!

Lieke, Santpoort

B-rijbewijs

Ik ben bij Rijschool DenK.nl gaan rijden omdat ik er veel positieve verhalen over gehoord heb. Nadat ik in één keer geslaagd was voor mijn theorie en praktijk examen kon ik dit alleen maar onderstrepen. Ze hebben me alles op een goede manier geleerd en bij het examen kon ik daardoor alles goed toepassen. Doordat de lessen gezellig waren, keek ik altijd uit naar de volgende les. Zelfs als ik een paar grote blunders had in de vorige les. Kortom, autorijschool DenK.nl was voor mij een geslaagde keus en dat zal het voor veel anderen ook zijn en worden. Bedankt allemaal & tot ziens!

Janneke, Bloemendaal

B-rijbewijs

HeY team DenK, hier een berichtje van jullie favoriete 'kakkertje' :) Na al een aantal uurtjes zelf in de auto gereden te hebben denk ik nog vaak terug aan de gezellige rijlessen met Frank. Hij heeft me alles op een rustige en leuke manier goed uitgelegd, heel erg bedankt hiervoor!

Liselotte-Sophie, Oud-Zuid, Amsterdam

B-rijbewijs

Gelukkig heeft Rob mij mogen feliciteren op 30 Juni met het behalen van mijn rijbewijs. Ik die niks met auto's en autorijden heb, ging leren autorijden onder leiding van Rob. We hebben samen vele leuke en leerzame uren gehad in de auto. Rob is helemaal VET COOL! Hij snapt ook niet waarom ik geen passie heb voor de auto. Elke keer moedigde hij mij weer aan en zei altijd tegen mij op een dag wordt het leuk. Na Rob mocht ik mijn rijtesten van het CBR met Frank gaan doen. Ook hij is echt tof! Het hoofdstuk Theorie. Hmm... laat ik daar maar niet al te veel over zeggen.. Rob had mijn praktijk al gepland maar ik had mijn theorie nog niet. Na de derde keer niet geslaagd te zijn bood Rob ook hier zijn hulp aan met als resultaat dat ik een week later een theorie certivicaat had. Helemaal klaar voor de praktijk... Blij dat ik tijdens mijn "examen" niet onder de moterkap hoefde te kijken want volgens mij kan alles er wel uit. Gelukkig het examen wel in één keer gehaald. De organisatie bij DenK, Bedankt! p.s. ik heb nog steeds niks met auto's maar mijn rijbewijs is wel hardstikke handig!

Martin, Amsterdam-Noord

B-rijbewijs

Hierbij mijn verhaaltje en nogmaals dank voor de duidelijke rijlessen. Ik heb mijn BE rijbewijs in twee dagdelen in één keer behaald. Op maandag 6 juni begon ik met 3 uur les, waarna ik op woensdag 8 juni terug kwam voor de resterende 3 uur en aansluitend het examen. Rob legt alles zeer duidelijk en rustig uit. Hij weet op het juiste moment tips te geven die ook daadwerkelijk helpen. De cursus wordt stap voor stap opgebouwd. Rijschool DenK is absoluut een geslaagde keuze geweest!

Wouter, Zwanenburg

BE-rijbewijs

Doordat Peter altijd een praatje had en op zijn tijd serieus kon zijn, keek ik elke keer weer uit naar een rijles. We hadden het gezellig en ik leerde elke les weer nieuwe dingen. Zo ging ik elke les vooruit. Als het een les iets minder ging, had ik ook echt geen zin meer en zag ik het soms niet meer zitten. Maar door Peter zijn rijlessen heb ik elke les weer erg veel geleerd en zo ben ik elke keer weer gemotiveerd geweest als ik weer rijles had! Ik keek hier dan ook altijd weer erg naar uit, want we hebben het altijd erg gezellig gehad. Peter is een spontane jongen, waarmee je gezellig kan kletsen. Maar op zijn tijd moest ie mij ook weleens even aanpakken, anders was het niet gelukt ;-) Na 36 lessen was het dan ook tijd om af te rijden en ik was er helemaal klaar voor! De les voor het afrijden was ik erg gespannen en begon ik aan mezelf te twijfelen. Maar door Peter zijn positieve instelling ging ik er voor en ik slaagde gelijk in de eerste keer! Ook het theorie-examen in de eerste keer, beter kan het niet toch!! Een week na mijn gehaalde rijbewijs binnen te hebben, had ik al een eigen autootje gekocht (en mijn eerste bekeuring, ahum). Ik ben erg blij met mij rijbewijs, want kan nu overal zelf naar toe tuffen ;-) Ik moet wel zeggen dat ik de wekelijkse lessen met Peter erg mis en vooral de mooie auto waar ik in mocht lesrijden! De eerste keus voor rijschool DenK is voor mij voor 100% geslaagd!!! Peter, nogmaal bedankt voor alles!!

Linda, Amsterdam

B-rijbewijs

Vandaag 4 juli heb ik mijn rijbewijs behaald. Ik heb eerst 40 lessen bij Peter gehad waar ik een leerzame maar ook gezellige tijd mee heb gehad. Maar Peter moest natuurlijk ook even op vakantie even lekker luieren in de zon. Zo ben ik bij Frank gekomen omdat ik door wou gaan met de lessen. En uiteindelijk ben ik daar gebleven. Ik heb bij Frank nog 12 leerzame leuke lessen gehad. Na 52 lessen mocht ik voor het rijbewijs en heb het behaald. Waar ik echt trots op ben, op mezelf maar vooral op mijn rijinstructeurs! Super bedankt en nog heel veel succes met de rijschool!

Froukje, Amsterdam-Noord-Noord

B-rijbewijs

Ik heb 3 maanden lang hele leerzame en leuke lessen gekregen en ben op 8 Juni 2011 meteen geslaagd tijdens mijn eerste praktijkexamen. Heel erg bedankt daarvoor en ik zal zeker nog heel lang van mijn motorrijbewijs genieten:)

Patricia, Ter Aar

A-rijbewijs

Vrijdag 3 Juni geslaagd voor rijbewijs BE. Ik een dagcursus rijbewijs BE gevolgd en ben ook direct geslaagd. De opbouw van de dag was erg goed. Alle benodigde vaardigheden werden op een heldere en rustige manier uitgelegd. En daarna op een toepasselijk stukje weg in praktijk gebracht. De coaching van Jelmer Mullender was goed, hij voelde goed aan wat wel en niet goed ging. Hij gaf de juiste tips waardoor het bij het examen uiteindelijk goed genoeg ging.

Patrick, Amsterdam-West

BE-rijbewijs

Woensdag 25 mei mocht ik voor de eerst keer gaan afrijden. En yes ik ben geslaagd!! Vlak voor het examen kreeg ik enorm de zenumwen en zag ik het op een gegeven moment ook niet meer zo zitten. Toch wist Frank mij weer kalm te krijgen. Erg fijn. Ik ben heel erg blij dat ik nu zelf de weg op kan. Nog heel erg bedankt hiervoor Frank!

Mirjam, Amsterdam-West

B-rijbewijs

24 Mei was de dag dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Het was mijn 1e poging en gelukkig heb ik mijn rijbewijs binnen. Samen met Rob en Anita heb ik een leuke en leerzame tijd gehad tijdens het rijden.. Ik vond het altijd prettig om met Anita te gaan les rijden. Alles werd perfect uitgelegd en vervolgens probeerde ik het zo goed mogelijk uit te voeren. Mijn afrijden ging op zich niet zo slecht maar kon nog wel iets beter, maar was toch geslaagd! Anita ik wil je heel erg bedanken voor de leuke en leerzame lessen en nog veel succes met de rijschool.

Alard, Amsterdam

B-rijbewijs

Echt super bedankt!Het begon acht maanden terug. Tijdens de eerste les hoefde ik alleen maar te sturen, maar ik stapte uit met spierpijn! De rest van de maanden bleef ik het hartstikke leuk vinden, ondanks de fouten en corrigerende lessen. Frank was zo relaxed! Dan had ik weer eens mijn kans niet gepakt of ik deed wat fout en dan voelde ik de bui al hangen. Op dat moment zegt hij niets. Je hoopt dus dat het niet erg was of dat hij het niet heeft gezien en ineens: "Margrieta, ...?" Oeps... Het verliep allemaal reuze snel! Na dertig lessen moest ik er maar op vertrouwen dat ik er klaar voor was! Vandaag voor het eerst wat kilometertjes gemaakt in mijn eigen autootje en ik mis de wekelijkse lessen en de soepel rijdende auto nu al. Al met al kan ik dus zeggen dat ik met mijn eerste keus van rijschool 100% ben geslaagd!

Margrieta, Haarlem

B-rijbewijs

Op maandag 28 maart heb ik mijn rijbewijs gehaald! Rob, bedankt voor de leerzame en gezellige lessen! Ik kan terug zien op een leuke tijd, maar ben ook heel blij dat ik het nu heb!

Cleo, Landsmeer

B-rijbewijs

Op 25 maart heb ook ik mijn rijbewijs gehaald! Toen ik een paar maanden geleden begon dacht ik dat misschien wel leuk zou zijn als ik het voor de zomer zou hebben. Nou dat is wel gelukt! In het begin was het wel wat moeilijk om erin te komen, maar met de goede aanwijzingen van Anita ging het natuurlijk steeds beter. Dankzij het uurtje rijden voor het examen, met de nodige foutjes, was ik tijdens het examen vrij rustig. Het kon eigenlijk alleen nog maar beter gaan. En mede dankzij de kopjes koffie van Anita ben ik in de eerste keer geslaagd! Nogmaals bedankt hiervoor, zo zie je maar weer dat dit wel echt kan helpen ;) Anita heel erg bedankt voor de leuke lessen, je geduld en de goede uitleg! Ik zal jullie zeker aanraden bij mijn zusje. En wie weet tot ziens op de weg!

Janita, Landsmeer

B-rijbewijs

Hallo Rob en Anita, ik wil jullie beide erg bedanken voor de leerzame rijlessen en de leuke tijd! Heb erg veel van jullie beide geleerd en ben erg blij met het behalen van mijn rijbewijs! Het heeft even geduurd doordat ik drie maanden naar Engeland moest, en nu heb ik hem al in mijn portamonee geweldig! Dus nu kan ik lekker veel gaan rijden. Zal jullie natuurlijk aanbevelen aan mijn vrienden voor rijlessen! Adios!

Elisabeth, Zwanenburg

B-rijbewijs

Vrijdag 4 maart heb ik mijn A-rijbewijs gehaald! Een uur voor het examen heb ik nog even gereden en eigenlijk kon er weinig misgaan bij het examen. Natuurlijk waren er de zenuwen tijdens het examen, waardoor ik nog wat domme foutjes maakte, maar.... ik ben geslaagd!! :) Rob, heel erg BEDANKT voor de altijd gezellige en leerzame lessen. Ik heb met veel plezier motor bij je gereden. Autorijschool DenK was echt een geslaagde keus!

Martine, Halfweg

A-rijbewijs

Vanaf vandaag is het gedaan met de gezellige en leerzame lessen van Rob. Ik heb mijn motor-rijbewijs gehaald! In de tweede keer, wat misschien niet had gehoeven (Rob bestempelde mij al als een grote klier). Dankzij rijschool DenK heb ik echter snel herexamen kunnen doen. Nu dan eindelijk de weg op! Rob, bedankt voor de gezelligheid en de leuke manier waarop je mij hebt leren motorrijden. Ik kom nog wel eens ff n bakkie doen hoor!

Daisy, Amsterdam

A-rijbewijs

Op Vrijdag 4 Maart heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald. Dit was nooit gelukt zonder Frank zijn zeer kritische coaching, hij zorgde ervoor dat ik op het examen messcherp was. Toch ook een beetje door de zenuwen ging het rijexamen niet vlekkeloos, het was vrijdagmiddag om 3 uur dat ik moest afrijden en ondanks de drukte moest ik van de examinator op de burg. De vlugtlaan maar even de stopopdracht uitvoeren. Onmogelijk natuurlijk want er was simpelweg geen plek. Het bleek dat als je zelfs de stopopdracht niet helemaal goed uitvoert je toch nog kan slagen, en dat kwam doordat het overige rijden wel veilig was en het een redelijk nette rit werd. Ook al was het een druk tijdstip om te rijden (iets van 5 obstakels op 1 weg in 1 km), door de instructies van Frank tijdens de lessen weet je bijna in elke situatie wel wat je moet doen. Bij mij waren de belangrijkste aandachtspunten rustig en besluitvaardig te rijden, dit was ook weer belangrijk gebleken op het examen. Frank super bedankt voor alles en ik tref je zeker nog wel eens op het CBR! Veel succes met de rijschool, het is zeker een aanrader!

Kim, Amsterdam-Sloterdijk

B-rijbewijs

Op 2 januari 2010 kreeg ik mijn eerste rijles! Dit was op mijn verjaardag. Na een jaar rijles gehad te hebben van Frank heb ik vrijdag 4 februari 2011 mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Door de goede uitleg van Frank was ik er helemaal klaar voor. Mijn rijexamen ging niet helemaal vlekkeloos maar ondanks dat toch gehaald! Ik wil hierbij Frank harstikke bedanken voor de goede en gezellige rijlessen die ik gehad heb. Veel succes verder met jullie rijschool!

Koroush, Amsterdam-Sloterdijk

B-rijbewijs

Na een halfjaar de omgeving van Amsterdam te hebben verkend en het vele praten over voetbal (hoera!) mocht ik op 16 december afrijden voor mijn roze pasje. Toen ik stond te wachten voor de bus naar Zwanenburg zag ik dat Peter me twee keer had gebeld. Ik dacht: "Het zal toch niet, wordt het afgelast" Er werd namelijk veel sneeuw voorspeld. En als het zou worden afgelast was ik, denk ik, weer een maand verder. Maar gelukkig was het leuk nieuws. Peter stond bijna op het punt om vader te worden! Gelukkig kon hij tussen het vader worden door nog snel even naar Zwanenburg komen om nog snel even wat in te rijden met mij. Terwijl Peter iedereen afbelde, kon ik snel even afrijden. Middels een vlekkeloos ritje en keiharde regen (dus gelukkig heel weinig fietsers) hoorde ik het verlossende 'gefeliciteerd, je bent geslaagd'. Ik superblij en voor Peter, zo bleek de volgende, nog een grotere blijdschap, vader! Het behalen van mijn rijbewijs gaf mij een enorme opluchting en vrij gevoel; de wereld gaat open met een autorijbewijs. Mede dankzij de goed verzorgde en leuke lessen van Peter kan ik nou de hele wereld afrijden. Dank daarvoor en wellicht tot binnenkort wanneer ik de letters BE op mijn rijbewijs erbij wil hebben!

Parisa, Zwanenburg

B-rijbewijs

Op dinsdag 18 december ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs en gelukkig was het mijn eerste keer. Ik heb er net iets meer dan een jaar overgedaan.. Het was bij mij ook vallen en opstaan maar met de goede hulp en de juiste inzet van Anita heb ik alles goed geleerd en ging ik altijd met plezier les rijden. Ik wil daarom Anita heel erg bedanken voor alles wat ze mij heeft geleerd (ook met het autorijden,hihi). En veel succes verder met de Rijschool allemaal! Het was zeker geslaagd bij www.autorijschoolDenK.nl

Nadja, Lijnden

B-rijbewijs

Nadat ik een paar maanden heb lesgereden bij RijschoolDenK.nl mocht ik vanochtend voor de eerste keer afrijden. Voor de tijd was ik erg zenuwachtig. Maar Frank had mij verteld dat het wel minder werd als ik eenmaal aan het autorijden was. En gelukkig was dat ook zo. De lessen die ik van Frank heb gehad waren erg leerzaam. Hij was ook altijd heel geduldig en legde alles duidelijk uit. Soms wel 5 keer (sorry, frank)... Ik kijk met plezier terug op de tijd die ik bij RijschoolDenK heb gereden. RijschoolDenK; een geslaagde keus!! Frank bedankt voor alles!!

Andrea, Ouderkerk aan de Amstel

B-rijbewijs

Op 14 december was het zover! Ik mocht afrijden voor mijn BE rijbewijs. De 1e keer geslaagd. De examenrit was niet makkelijk en Rob had me al gewaarschuwd voor de examinator dat deze meneer wel streng was. Maar uiteindelijk ging de rit prima. Rob bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen. Je hebt me veel geleerd en hebt alles goed verdeeld met tijdsindeling en opbouw van de lessen. Heel veel suc6 met alles!

Abdul, Bos en Lommer, Amsterdam-west

BE-rijbewijs

Vandaag 15 december heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Nadat ik de eerste keer jammer genoeg was gezakt bij de prutsers van de ANWB mocht ik twee weken geleden weer. Alleen stond het weer het niet toe, er lag te veel sneeuw.. Een week later mocht ik het weer proberen, maar waren de weersomstandigheden nog steeds niet goed. Gelukkig werd ik vandaag wakker zonder sneeuw en heb ik zo in de tweede keer mijn rijbewijs gehaald :) Rob heel erg BEDANKTvoor de goede rijlessen, ik zal je nog lang dankbaar zijn!

Ashanti, Sloterdijk, Amsterdam-west

Am-rijbewijs

8 december was het zover, die dag ik mocht afrijden. Voor het examen had ik nog een les gehad, waarbij Anita mij scherp maakte voor het examen. Er lag veel sneeuw en op een aantal plekken lag er zelfs nog ijs op de weg, vandaar ook dat er een aantal examens waren afgelast. Gelukkig mocht ik wel mijn kunsten vertonen op de weg. Na een prima rit was ik geslaagd voor mijn rijbewijs-B, en kon ik mijn papiertje ophalen. Ik wil Anita bedanken voor de begeleiding en rust die zij geeft bij het lesgeven. Ik ben altijd met veel plezier in de auto gestapt en kon ook altijd wel lachen met haar. Vaak was het een praatje over het voetbal en konden we af en toe wel eens een opmerking maken, over andere malloten die de weg flaneerde.n Wat ook weer een relaxte sfeer gaf :)

Stefan, Ouderkerk

B-rijbewijs

Gisteren, 2 december, mocht ik afrijden! Na anderhalve week het weer nauwkeurig gevolgd te hebben wist ik tot op de dag zelf nog niet of er een pak sneeuw zou komen zodat het niet door zou gaan. Maar er kwam tot mijn opluchting maar geen sneeuw en het ging door! Na een rit met de nodige foutjes was ik toch GESLAAGD in de eerste keer! Ook kreeg ik de eer om Frank zijn record aan te scherpen met 15 lessen. Frank, hierbij wil ik je bedanken voor de goede en leuke lessen op weg naar mijn rijbewijs!! BEDANKT!!

Johan, Hoofddorp

B-rijbewijs

Het begon allemaal op 22 mei, mijn rijinstructeur was als kado op mijn verjaardag, en ik had mijn eerste rijles kado. Deze verliep soepeltjes, voor zover ik nog nooit in een auto had gereden... En daarna ging het vrij vlot, elke dinsdag, of woensdag,of soms donderdags of soms ook nog vrijdags, ging ik rijlessen, na school met de trein naar Amsterdam. In deze stad heeft mijn geweldige instructeur also known as, Peter, mij alles super goed geleerd! En 32 lessen later verder was het zover, ik mocht afrijden! De datum was 11 november ( het gekken getal ) Om 14:00 uur was het zover, natuurlijk eerst even inrijden, maar het examen ging soepel! En ik was geslaagd! In 1 keer! En ik dank alles aan Peter! BEDANKT man en Rijschool DENK bedankt!

Marieke, Aalsmeer

B-rijbewijs

Vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald :) Ik heb er een dik jaar over gedaan en was in het begin erg bang en onzeker. Frank heeft mij hartstikke goed geholpen en bleef altijd rustig! :) Echt een top rijschool vind ik het! Frank ik wil je echt bedanken! Heb een top tijd met je gehad in de auto maar ben nu toch wel blij dat ik het heb ;) Ik kom snel voor mijn BE-rijbewijs!

Nazar, Sloterdijk, Amsterdam-west

B-rijbewijs

Na een dik half jaar rijden bij Youri kan ik niet anders dan concluderen dat je bij Youri in goede handen bent! Naast dat Youri erg kundig is in zijn vakgebied weet hij zijn lessen ook altijd erg gezellig te maken. Kies je voor Autorijschool DenK.nl, vraag dan om Youri en je zult er zeker geen spijt van krijgen! Of Rob even goed voldoet? Op termijn zul je dat ook van mij gaan horen, wanneer ik mijn BE kan toevoegen aan mijn rijbewijs.

Marcel, Slotermeer, Amsterdam-west

B-rijbewijs

Rob, bedankt voor je geduldige stijl en goede uitleg. Jammer genoeg lukte het mij niet in 1 keer te slagen voor het BE rijbewijs, maar dat had andere oorzaken..... al 13 jaar lang verwend met het zeer overzichtelijke rijden op het 'platteland' was het rijden in de 'grote stad' weer een hele uitdaging. Ik had veel bij (en af) te leren en was dan ook blij dat het lessen noodgedwongen in twee halve dagen moest. Dat raad ik trouwens iedereen aan die liever niet de drukte opzoekt! Uiteindelijk na nog een aantal uren les om de puntjes op de i te zetten lukte het de tweede keer toch.

Els, Sloten, Amsterdam

B-rijbewijs

Op 14 juli heb ik mijn rijbewijs gehaald, en wat is het toch ook een mooie datum! Liberté, égalité fraternité... Nu wil ik het halen van mijn rijbewijs natuurlijk niet gelijk stellen aan de Franse revolutie, maar het gevoel van vrijheid heeft het bij mij in ieder geval wel vergroot! Alles in een keer gehaald, jemig wat was ik blij!! Het had namelijk wel 'even' geduurd voordat ik zover was... Ik was twee keer eerder (met 19 en 25 jaar) begonnen met autorijlessen, maar na korte tijd stopte ik weer omdat ik me simpelweg té enuwachtig voelde achter het stuur. Vanaf maart 2009, inmiddels 30, begon ik toch weer met autorijlessen bij Youri van autorijschool DenK.nl. Nu moet het toch eens een keer gaan gebeuren, dacht ik toen. Ik heb vervolgens met verschillende intensiteit zo ongeveer 1 jaar les gehad van Youri en volgens mij heb ik het hem niet altijd even makkelijk gemaakt, arme kerel! Ik was vooral in het begin vreselijk onzeker achter het stuur, waardoor ik regelmatig het overzicht kwijt was. Ook had ik het gedurende deze tijd vaak erg druk op het werk en privé, waardoor er in mijn hoofd weinig ruimte was voor andere dingen. Voor mijn gevoel bleef er dan ook weinig hangen. Met mijn gestress heb ik uiteindelijk mezelf het meeste mee gehad, maar een aardig portie geduld van Youri was zeker zeer welkom! Ondanks mijn zenuwen heb ik de rijlessen gek genoeg ook als gezellig en relaxt ervaren, er was namelijk altijd tijd voor een grapje. Dat maakte het voor mij een stuk makkelijker om vol te houden, ook al dacht ik soms, ik krijg dit nooit goed onder de knie! Maar op 14 juli jl. is gebleken dat ik het toch goed genoeg schijn te kunnen en daarom richt ik mijn afsluitende woorden graag aan ...(trommelgeroffel) ... YOURI, BEDANKT !!!

PS: Nog een tip voor zenuwpezen zoals ik, de TussenTijdseToets heeft voor mij heel goed gewerkt! Hierdoor wist ik wat me te wachten stond en zonder die toets betwijfel ik, of ik de rust gehad had om mijn eindexamen in een keer te halen.

Jolie, Amstelveen

B-rijbewijs

13 juli BE in 1 keer.....fantastisch! Ik ben de trotste eerste geslaagde BE leerling van Frank. Na een intake les hebben we in overleg besloten niet de opleiding in één dag te verrichten maar dit te verdelen over een aantal dagdelen. Het was even strijden om na bijna 10 jaar autorijden alle verkeerde dingen die je hebt aangeleerd er weer uit te krijgen.... Reimer twee handen aan het stuur....Reimer die versnellingspook zit wel vast die hoef je niet vast te houden.... Reimer niet zo hard op die rotonde af... oeps stoepje...... en ja achteruit rijden met 11m, dat is een avontuur op zich. Maar Frank heeft me met veel geduld gelukkig prima voorbereid voor mijn examen. En dat blijkt, in één keer geslaagd! Dus moet je je BE-rijbewijs hebben, zou ik Frank bellen. Frank harstikke bedankt!!!

Reimer, Sloterdijk, Amsterdam

BE-rijbewijs

Maandag 14 Juni was dan de grote dag. Ik heb mijn rijbewijs gehaald. Ik heb in de zeer korte periode die ik heb gereden bij Rijschool DenK.nl altijd met plezier in de auto gezeten. Soms liep het wel even niet en dan was Frank altijd even streng. Waardoor ik dan weer werd geprikkeld om een stuk beter te gaan rijden. Als het goed ging was Frank ook altijd heel positief. Rijschool DenK.nl en met name Frank super bedankt!!!!

Nayesly, Bloemendaal

B-rijbewijs

Vrijdag slaagde ik in de eerste keer! Ik had het niet verwacht, maar toch geslaagd. Het was even zweten want ik vergat de richting aan te geven op een rotonde, reed niet vlot genoeg op, en toch was de examinator zo aardig om mij het voordeel van de twijfel te geven. Door het autorijden blijkt maar weer dat ik als persoon nooit tevreden ben. Want nou heb ik eindelijk mijn rijbewijs, en nou mis ik de rijles! Ik vond het altijd geweldig om bij Frank in de auto te rijden. Vooral de zeer zinnige gesprekken, van uitermate hoog niveau zullen mij altijd bij blijven. In het begin zat ik altijd met het angstzweet onder mijn oksels, maar het boterde wel goed met Frank dus ik voelde me al snel op mijn gemak. Frank had het niet makkelijk met mij, want voor het autorijden moest ik soms even plassen (buiten), maar dan wist Frank zijn claxon goed te vinden. Ik heb nog één tip voor als je moet afrijden: ''zorg dat je van te voren thuis een banaan eet! Of dat het weer zo'n psychisch dingetje van Frank is weet ik niet, maar het werkte wel! Ik wil Frank hartelijk bedanken voor de toffe rijlessen, als mijn portemonnee het zou toelaten dan zou ik nu nog rijles nemen. Maar helaas slaat ook bij mij de crisis toe! Nogmaals bedankt en ik zou zeggen neem rijles bij Rijschool DenK.nl!

Olga, Sloterdijk, Amsterdam-west

B-rijbewijs