Rijschool DenK
Rijlessen B | Spoedopleiding | Automaatles | Rijopleiding in stappen | TussenTijdse Toets

TussenTijdse Toets (T.T.T.)

Bij het CBR kun je een TussenTijdse Toets (ofwel TTT) afleggen. Deze toets is hetzelfde als een echt examen en wordt dan ook door een echte examinator van het CBR afgenomen. Na afloop van deze toets adviseert de examinator over de onderdelen waar je nog extra aandacht aan moet besteden en motiveert waarom. Of, als je de bijzondere verrichtingen heel goed hebt gedaan krijg je hier bij je volgende praktijk examen vrijstelling voor! Zo heb je tijdens je examen minder om je druk over te maken!

Niet verplicht maar wel aan te raden

Een tussentijdse toets is niet verplicht. Jij bepaalt of je deze TTT wilt. Het is wel aan te raden, omdat je dan alvast ervaart hoe het met een examen zal gaan en je eventuele vrijstellingen kan krijgen. Dat vergroot je slagingskans.

Maximaal vier tussentijdse toetsen

Je kunt je tijdens de Rijopleiding 4 x laten toetsen. De eerste drie keer zal je instructeur dit zelf doen, en de laatste keer neemt de examinator van het C.B.R. de toets af. Ook deze toetsmomenten zijn niet verplicht. Je vult wel vooraf een zelfreflectie formulier in en bespreekt dat later met de examinator van het C.B.R. (Voor BNOR-examens bestaat een ander formulier.