Rijschool DenK
Rijangsten | Examenvrees | Rijangst | Opfrisrijles | Faalangst | Rijtest

Faalangstrijles Amsterdam

Faalangst tijdens het rijden?

Voor jou hebben wij echte gespecialiseerde instructeurs en hypnotherapeuten die je kunnen helpen met het op een geruste manier behalen van je CBR examen voor de auto! Veel mensen hebben last van een of meerdere van de onderstaande kenmerken en hebben om die reden veel extra moeite met het rustig rijden tijdens het CBR examen, terwijl het tijdens de lessen eigenlijk altijd wel goed gaat.

Wat zijn bijvoorbeeld kenmerken van faalangst?

De Faalangstinstructeur

Rijschool DenK heeft getrainde instructeurs die leerlingen met faalangst zeer goed kunnen begeleiden en weten wat te doen om dit soort angsten te laten verdwijnen. Het is belangrijk om vanaf de eerste rijles te werken aan deze spanning, zodat u geruster het rijexamen kunt afleggen. Naast dat onze rij-instructeurs gespecialiseerd zijn in het geven van faalangsttrainingen bieden wij daarnaast ook de mogelijkheid tot -lichte en gevorderde- hypnotherapie vooraf aan het rijden. Hier gaat wel altijd een gesprek aan vooraf om de obstakels in kaart te brengen, zodat de instructeur weet wat de juiste behandelmethoden zijn om toe te passen. Desgewenst kan hier nog een tweede instructeur bij aanwezig zijn.

Het CBR Faalangstexamen

Leerlingen met faalangst kunnen bij het CBR een speciaal rijexamen afleggen, ook wel het faalangstexamen. Met de hulp van onze instructeurs zorgen wij ervoor dat je er ook echt klaar voor bent. Het faalangstexamen van het CBR duurt 80 minuten, dit is langer dan een normaal rijexamen. De examinator die het examen met je aflegt is getraind om mensen met faalangst goed te begeleiden gedurende het examen. Als de spanning tijdens het examen toch iets te hoog oploopt, kunt u, uw instructeur of de examinator, tijdens het rijexamen zelfs even een Time-Out aanvragen en zo weer even tot rust komen. En als u het wilt... zelfs meerdere!

De voordelen van rijschool DenK op een rijtje:

Kijk op onze tarieven pagina voor de actuele prijzen m.b.t. faalangst begeleiding